Yleistä

Suomessa Kouluttettu hieroja nimikettä voi kantaa ainoastaan Valviran hyväksymät hierojat. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon  suojattu ammattinimike, joka siis myönnetään vain rekisteröityneille hierojille. Toisinsanoen Suomessa on mahdollista kenen tahansa tehdä Hieroja, -Urheiluhieroja nimikkeellä töitä. Voit siis tarkistaa hierojan ammattimaisuuden terveydenhuollon ammattilaisten rekisteristä Julki Terhikki.

Itse olen Rekisteröity koulutettu hieroja rekisterinumerolla 50608045774

Urheiluhieronta vai Klassinen hieronta

  Näitä kahta nimikettä käytetään erottamaan enemmänkin hieronnan tarkoitusperiä. Nimike ei kerro varsinaisesti hieronnan voimakkuudesta tai tekniikoistakaan. Urheiluhieronta on suunnattu nimensäkin puolesta urheilevalle henkilölle, mutta se sopii myös henkilölle, joka ei urheile lainkaan. Urheiluhierojalla on tietämystä eri lajeista, kehonhuollosta ja asiakkaan tarpeita tarkastellaan mm. harjoittelun ja vaikkapa valmennuksen, sekä kilpailuiden perusteella.

Sinun ei tarvitse olla urheilija, jotta voisit valita urheiluhieronnan. Melko yleistä on, että kuka tahansa valitsee urheiluhierojan palvelut klassisen sijaan. Jos liikut arkena ja teet lihaskuntoharjoittelua, voit oikein hyvin valita urheiluhieronnan.

Hieroja tekee aina arvion hoitomuodosta asiakkaan tarpeen mukaan ja tekee hoidon soveltaen eri hierontatekniikoita.
Voit siis valita turvallisin mielin kumman tahansa tullessasi vastaanotolleni.

 

Ennen hierontaa:

  •  Alkoholi. Älä nauti lainkaan alkoholia samana päivänä ennen hierontaan tuloa. 
  • Vältä särkylääkkeiden syöntiä ennen hierontaa.
  • Voit urheilla ennen hierontaa, sekä tehdä lihaskuntoharjoittelua. Kovan treenin jälkeen hieronta voi tuntua herkemmin voimakkaammalta.
  • Suosittelen riisumaan kaulakorut, roikkuvat korvakorut ja rannekellot hieronnan ajaksi.
  • Muista mainita akuuteista sairauksista, jotka saattavast vaikuttaa hierontaan. Jos olet epävarma, kysy lisää omalta lääkäriltäsi. 
  • Mainitse vammoista ja/tai ihottumista, mikäli ne vaikuttavat hierontaan.

 

Hieronnan jälkeen:

  • Nouse hierontapöydältä varovasti. Monesti olo on rentoutuneen tokkurainen. Mikäli sinulla on taipumusta huimaukseen, istu hetki rauhassa pöydän reunalla ennen kuin nouset seisomaan.
  • Hieronnan jälkeen on tärkeää juoda runsaasti nestettä (vesi). Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja muutenkin saattaa lisätä janoisuutta samana päivänä. Veden nauttiminen voi myös ehkäistä päänsärkyä hieronnan jälkeen.
  • Hieronnan jälkeen ei suositella treenaamista. Pyhitä mielummin loppupäivä levolle.

 

HUOMIOITAVAA

Jos sinua epäilyttää onko sinulla terveydellisiä esteitä hieronnalle, voit kysyä mahdollisista hieronnan vasta-aiheista, eli kontraindikaatioista. Voit olla yhteydessä viestitse tai soittamalla. Yhteystiedot löydät TÄSTÄ

oikeudet ja ehdot

Noudatan vaitiolovelvollisuutta ja tietojen salassapitovelvollisuutta. Tietosuoja sivulta voit tarkistaa mitä tietoja kerään ja säilytän lain puitteissa. 

Jokaisella ihmisellä on oikeus omaan kehoonsa ja koskemattomuuteensa. Mainitse ennen hoitoa mikäli sinulla on kehollisia alueita, jotka ovat herkempiä, tai koet epämiellyttäväksi joitakin kehon alueita. Hieronta on intiimi tapahtuma ja kaikista epämiellyttävistä tai askarruttavista ajatuksista voit jutella kanssani luottamuksellisesti, jotta palvelu olisi mahdollisimman mukava ja asiakkaana tunnet olevasi turvallisessa ympäristössä. 

Seksuaalinen häirintä on Suomen rikoslaissa tuomittava rikos, eikä sitä sallita asiakkaan tai hierojan osalta missään tilanteessa. Häirintätilanteet johtavat aina rikosilmoitukseen.

Peruuttamattomista ajoista ( 24h sisällä ) perin 50% maksun varatun palvelun hinnasta. Varaathan siis sellaisen ajan jolloin pääset varmasti paikalle. Peru aikasi 24h ennen ajanvarausta. lahja -ja sarjakortti tilanteessa, peruuttamaton aika katsotaan käytetyksi kerraksi.

Oikeudet hinnaston muutoksiin pidätetään.